جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ریاض اولین ناوچه را از اسپانیا تحویل گرفت

ریاض اولین ناوچه را از اسپانیا تحویل گرفت منابع اسپانیایی اعلام کردند که ریاض نخستین ناوچه خود تحت عنوان «الجبیل» ساخت شرکت ناوانتیا را در خلیج کادیز اسپانیا دریافت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، منابع اسپانیایی اعلام کردند که ریاض نخستین ناوچه خود تحت عنوان «الجبیل» ساخت شرکت ناوانتیا را در خلیج کادیز اسپانیا دریافت کرد.

بر اساس این گزارش، این نخستین ناوچه از ۵ ناوچه خریداری شده توسط عربستان بود که شرکت اسپانیایی تا پیش پایان سال ۲۰۲۴ به عربستان تحویل خواهد داد.

منابع اسپانیایی اعلام کردند که عربستان از طریق عقد قرارداد با این شرکت اسپانیایی، حدود ۶ هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم طی ۵ سال ایجاد کرد.

در مراسم تحویل این ناوچه عزام بن عبدالکریم القین سفیر عربستان در مادرید، فهد بن عبدالله الغفیلی فرمانده نیروی دریایی عربستان و آنتونیو مارتوریل لاکاوی فرمانده نیروی دریایی اسپانیا، ریکاردو دو مینگیث رئیس شرکت ناوانتینا و ولید ابوخالد مدیرعامل شرکت صنایع نظامی عربستان، حضور داشتند.

از سوی دیگر روزنامه عکاظ عربستان اشاره کرد که طول این ناوچه به ۱۰۴ متر می‌رسد و ظرفیت حمل آن به صد نفر کادر و نیرو می‌رسد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار